onafhankelijk, compact en slagvaardig

Over ons

Adcom is een architecten- en ingenieursbureau gevestigd in Rotterdam en bestaat al meer dan 50 jaar. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van projecten van begin tot eind. Wij maken ontwerpen, werken ontwerpplannen uit tot bouwtekeningen en vragen de benodigde vergunningen aan. Daarnaast schrijven wij bestekken en adviseren wij over budgettering en het selecteren van aannemers en leveranciers. Ons team van ervaren architecten en ingenieurs werkt nauw samen met klanten om hun visie om te zetten in werkelijkheid. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herontwikkeling, wij bieden vakkundig advies en innovatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden afgerond. Ons advieswerk rust op drie pijlers:

Adcom is een flexibele organisatie die zich moeiteloos aanpast aan de ontwikkelingen in een veranderende maatschappij. Vaak lopen wij voorop met een onderscheidend en eigenzinnig karakter. Het resultaat: gebouwen die voldoen aan de wensen van de opdrachtgever, die passen in hun omgeving en die in de toekomst hun esthetische en financiële waarde behouden. Binnen ons bureau is er een kennis van diverse presentatie en tekenmethoden, dit gaat van handschetsen, massa studies, maquettes tot het tekenen van zowel 2D tekeningen als 3D modellering in een BIM model. Alles puur afhankelijk van de vraag en wens van de opdrachtgever. Technische bestekken worden geschreven in Stabu. Hierin staat de complete omschrijving van het uit te voeren bouwwerk, inclusief de van toepassing zijnde administratieve, juridische en technische bepalingen, materialen en uitvoeringsvoorwaarden. Van uw project kunnen wij ook de kostenramingen verzorgen, zodat er een inzicht komt voor welke investeringskosten u straks komt te staan.

Tijdens de uitvoering van het project zijn wij het centrale contactpunt tussen alle betrokken partijen, zoals architecten, aannemers, onderaannemers en leveranciers. Wij zorgen voor de planning en coördinatie van het werk, bewaken de voortgang en kwaliteit en lossen problemen op. Wij hebben een gevarieerd team van jonge en meer ervaren professionals. Er zijn meerdere medewerkers betrokken bij de projecten, waardoor alle aanwezige kennis al in een vroeg stadium kan worden gebruikt. De sfeer binnen het bedrijf is de drijvende kracht om een project te laten slagen. Onze werkomgeving ook één van de creatieve factoren binnen het bedrijf. Ons kantoor zit midden in het inspirerende havengebied van Rotterdam.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, na het lezen en bekijken van onze site en onze projecten, dan nodigen we u graag vrijblijvend uit om kennis te maken met ons bedrijf, zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.